Οι Σέρβοι γράφουν για ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον Πρίγιοβιτς, ωστόσο οι Σέρβοι γράφουν πως για τον επιθετικό κινείται και ο ΠΑΟΚ!

Οι Σέρβοι γράφουν για ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο στο Βελιγράδι βάζουν στο...κόλπο και τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Σέρβικα δημοσιεύματα, ο 31χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, αν και έχει συμβόλαιο, αφού καμία από τις δυο πλευρές δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στη Σερβία.

Μάλιστα αναζητείται ήδη ο τρόπος έτσι ώστενα προκύψει το «διαζύγιο» ανάμεσά τους και να μείνει ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ελεύθερος.

Οι Σέρβοι είναι ξεκάθαροι επισημαίνοντας πως ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όμως θέτουν το ερώτημα αν είναι σε θέση να τον ικανοποιήσει οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει!

Όπως γράφουν στην πατρίδα του Σέρβου φορ, η περίοδος που πέρασε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη στην καριέρα του με 55 γκολ και εάν θέλει ο Ερυθρός Αστέρας να τον αποκτήσει, θα δώσει «μάχη» με τον ΠΑΟΚ που σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους έχει στο στόχαστρο τον Πρίγιοβιτςκαι θα γίνει κίνηση για την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.