Για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Φατίχ Τερίμ γράφουν οι Τούρκοι!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε πρόταση, πριν φυσικά καταλήξει σε συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς, στον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Φατίχ Τερίμ γράφουν οι Τούρκοι!

Πρόταση στον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την ομάδα, φέρεται να είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμά της «sporx.com».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τούρκος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά των «πράσινων», αλλά ζήτησε χρόνο και για αυτόν τον λόγο δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου δασκάλου, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος κάλεσε τον έμπειρο προπονητή και μάλιστα στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στην Ελλάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και γι΄ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε», αναφέρει το δημοσίευμα στην Τουρκία για τον Φατίχ Τερίμ και τον Παναθηναϊκό.