Ακίν: «Δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ενταό»

Ο αθλητικός διευθυντής της Φατίχ Καραγκιουμρούκ μίλησε για τον Αλασάν Ενταό, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τα χρήματα που θέλει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει.

Ακίν: «Δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ενταό»

Τα τουρκικά Μέσα έχουν εμπλέξει τον Ολυμπιακό με την υπόθεση του Αλασάν Ενταό. Πρόκειται για τον εξτρέμ της Φατίχ Καραγκιουμρούκ, η οποία αν και νεοφώτιστη τερμάτισε στην 8η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Σενεγαλέζος ακραίος ήταν η ευχάριστη έκπληξη στη γειτονική χώρα, αφού τελείωσε τη σεζόν με 11 γκολ και 9 ασίστ.

Ο παίκτης που έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022 έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Φιορεντίνα και η Τσέλσι ασχολούνται ενεργά με την περίπτωση του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φατίχ Καραγκιουμρούκ, ο Μουράτ Ακίν μίλησε για το μέλλον του Ενταό. Ρωτήθηκε από τους Τούρκους δημοσιογράφους εάν ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή και το στέλεχος της Φατίχ είπε: «Δεν έχω λάβει ακόμη προσφορά ή τηλεφωνική κλήση από τον Ολυμπιακό. Μιλάω με μία ομάδα από τη Γαλλία και επίσης υπάρχει προσφορά από μία ομάδα από την Ισπανία», είπε ο Ακίν.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πόσα χρήματα θέλει το κλαμπ για να παραχωρήσει τον Ενταό, ο οποίος έχει μπει στο… μάτι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. «Δεν θα σας πω το ακριβές ποσό που θέλουμε για τον Αλασάν Ενταό. Μπορώ όμως να σας πω κάτι άλλο. Πριν λίγους μήνες έχω απορρίψει μία προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουράτ Ακίν.