Ατρόμητος: Τα 16 χρόνια του Σπανού, τα 98α γενέθλια της ομάδας και το παράσημο

«Το παράσημο είναι ότι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη όταν η ομάδα δεν είναι στις θέσεις των play offs», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, ο οποίος συμπλήρωσε 16 χρόνια στην ηγεσία της ομάδας.

Ατρόμητος: Τα 16 χρόνια του Σπανού, τα 98α γενέθλια της ομάδας και το παράσημο

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργο Σπανός, συμπλήρωσε 16 χρόνια στην ηγεσία της ομάδας. Η ομάδα του Περιστερίου γιορτάζει τα 98α γενέθλιά της και ο Γιώργος Σπανός μίλησε γι' αυτό που έχει κερδίσει η ομάδα επί των ημερών του.

Η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργου Σπανού:

Με αφορμή την συμπλήρωση 16 ετών στην ηγεσία του Ατρόμητου που συμπίπτουν απόλυτα με τα 98α γενέθλια της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Πέρασαν 16 χρόνια που οι χαρές ήταν περισσότερες από τις λύπες. Όλοι μαζί καταφέραμε να καταξιώσουμε τον Ατρόμητο ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί οι δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβούν.

Το παράσημο που έχει κερδίσει ο Ατρόμητος είναι ότι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη όταν η ομάδα δεν είναι στις θέσεις των play offs. H ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα αγωνιστικά στάνταρ που έχει συνηθίσει όλος ο κόσμος.

Χρόνια πολλά σε όλη την «οικογένεια» του συλλόγου, ο δρόμος προς τα 100 χρόνια ας είναι στρωμένος με πολλές επιτυχίες».