Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ που αρέσει και η καραμπόλα στους μπακ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει θαυμαστές και ο Ολυμπιακός βγάζει από το συρτάρι λύσεις για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ που αρέσει και η καραμπόλα στους μπακ

Μετά την αστοχία με τον Ρούμπεν Βινάγκρε ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιανουάριο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την Πάσος Φερέιρα. Ο Μολδαβός από την πρώτη στιγμή είδε την προοπτική του πρωταθλητή Ελλάδας ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του. Δεν ξεχνιέται εύκολα το γεγονός ότι έκανε Πρωτοχρονιά στον… αέρα για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Ο Ρέαμπτσιουκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε τις πρώτες του συμμετοχές σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι αλήθεια ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Ήδη για τον Μολδαβό διεθνή υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τον έχουν στο… στόχαστρο τους ομάδες από την Ιταλία και τη Γερμανία. Ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν όλα αυτά είναι σε φιλολογικό επίπεδο, διότι κρούση δεν έχει γίνει. Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον, μπορεί να αρέσει, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει ούτε προς τον παίκτη, ούτε προς τον Ολυμπιακό.

Όλη αυτή η φημολογία για τον Ρέαμπτσιουκ έχει φέρει ξανά στην επικαιρότητα τον Αντρέ Μπιόρκαν. Τον 22χρονο Νορβηγό τον έχει στη λίστα του αρκετό καιρό η ομάδα του Πειραιά. Η μεταγραφή του δεν προχώρησε, αλλά παραμένει ένας παίκτης που αρέσει.

Τα συμβόλαιο του με τη Μπόντο Γκλιμτ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο και ίσως τώρα οι συνθήκες να είναι πιο ώριμες προκειμένου να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του. Πάντως εάν όντως υπάρξει κάτι με τον Όλεγκ θα δημιουργηθεί καραμπόλα στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού.