Γυρίζει στο φινάλε της σεζόν ο Μάνταλος

Γυρίζει στο φινάλε της σεζόν ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται ήδη στο πέμπτο μήνα αποθεραπείας του και δουλεύει εντατικά και καθημερινά, χωρίς ρεπό ώστε να πετύχει τον στόχο του: την έγκαιρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ώστε να προλάβει έστω και ένα ματς πρωταθλήματος, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι ο φυσικός ηγέτης της Ένωσης θα πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Ένωση δίνει στις 29 Απριλίου, το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα, συμπληρώνονται ακριβώς έξι μήνες από τον τραυματισμό του Μάνταλου στο γόνατο. Όσος χρόνος δηλαδή είχε αρχικά προβλεφθεί για την απουσία του από την αγωνιστική δράση, ενώ στις 5 Μαΐου υπάρχει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και στις 12/5 ο τελικός του Κυπέλλου.

Ο Μάνταλος την προηγούμενη φορά που είχε κάνει και πάλι επέμβαση στο γόνατο, είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν καν συμπληρωθεί εξάμηνο. Ενώ νωρίτερα επέστρεψε και όταν είχε σπάσει την μύτη του. Στόχος του αρχηγού της ΑΕΚ είναι κάτι αντίστοιχο, να καταφέρει και τώρα.