Νικόλης: Ο... αδικημένος πιτσιρικάς που κλέβει την παράσταση!

Ο Νικήτας Νικόλης είναι ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε προετοιμασία και κλέβει την παράσταση. 

Νικόλης: Ο... αδικημένος πιτσιρικάς που κλέβει την παράσταση!

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της γενιάς του 2002 που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Λίγους μήνες αργότερα μπήκε στο αεροπλάνο και ακολούθησε την αποστολή των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ.

Ο λόγος για τον Νικήτα Νικόλη, ο οποίος είναι 16 στα 17 και έχει γίνει ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που παίρνει μέρος σε προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Ακόμα και ο Ρέτσος, όταν είχε μπει σε προετοιμασία του Ολυμπιακού, ήταν πιο μεγάλος από τον Νικόλη.

Για τον πιτσιρικά ακούγονται πολύ καλά λόγια στο Ρέντη και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Αυτός ο μικρός, αν ήταν μεταγραφή, θα είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Το γεγονός ότι δεν γίνεται θόρυβος γύρω από το όνομά του από τη μία είναι καλό με τον ίδιο για να συνεχίσει την καλή δουλειά και από την άλλη τον αδικεί.

Ο Νικόλης από τις πρώτες προπονήσεις στο Ζέεφελντ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Ένα αριστερό μπακ με φοβερή κατάρτιση και πλούσιο ταλέντο. Στο παιχνίδι με τη Βάτενς έπαιξε βασικός και ίσως ελάχιστοι να ασχολήθηκαν μαζί του.

Σίγουρα ο μικρός θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, αρκεί φυσικά να προσεχθεί και να συνεχίσει ο ίδιος να καλλιεργεί το ταλέντο που έχει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος από όσα δείχνει ο Νικήτας Νικόλης στις προπονήσεις. Ένα παιδί 16 ετών με πολύ καλή αντίληψη της τακτικής και παράλληλα είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ, το οποίο θα βγει και στην επίθεση να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.