Αστέρας Τρίπολης: Επέκταση συνεργασίας με Νίκο Παπαδόπουλο

Ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης για ακόμη τρία χρόνια.

Αστέρας Τρίπολης: Επέκταση συνεργασίας με Νίκο Παπαδόπουλο

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την πλευρά του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω, όπως κάνω πάντα, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον ΑΣΤΕΡΑ και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα έχουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας».

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε αποκτηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2018 και είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Στην ΠΑΕ δεν περίμεναν το επόμενο καλοκαίρι για να ανανεώσουν το συμβόλαιο με τον ικανότατο κίπερ που είχε εξαιρετική σεζόν ενώ θα μείνει στην ιστορία η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το γκολ που σημείωσε στο φινάλε του αγώνα και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Φέτος είχε συνολικά με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης 22 συμμετοχές.