Ατρόμητος: Τιμ μάνατζερ ο Μπρίτο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε πως ο Εντουάρντο Μπρίτο θα έχει το ρόλο του team manager. 

Ατρόμητος: Τιμ μάνατζερ ο Μπρίτο

Έπειτα από το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Ατρόμητο ως ποδοσφαιριστής, ο Εντουάρντο Μπρίτο επέστρεψε στην ομάδα του Περιστερίου. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος θα έχει το όλο του τιμ μάνατζερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος που είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές και γκολ παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου, επιστρέφει στην ομάδα και ειδικότερα στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Μπρίτο από τη νέα αγωνιστική σεζόν αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager, με τον Νίκο Λαζαρίδη να μετακινείται στις ακαδημίες.

Ο Λαζαρίδης που έχει ολοκληρώσει το δίπλωμα UEFA C, αναλαμβάνει τη θέση του διοικητικού υπευθύνου ακαδημιών της ομάδας δίπλα στον Γιώργο Κορακάκη που κατέχει τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών και προπονητή U19».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Εντουάρντο Μπρίτο ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο. Νιώθω ότι γυρνάω στην ποδοσφαιρική μου οικογένεια, σε ένα σύλλογο που γνωρίζω πολύ καλά όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σπανό για την πρόταση που μου έκανε και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα βάλω τα δυνατά μου από το νέο αυτό πόστο της ομάδας. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και πάλι με τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο αφού ήταν εκείνος που με έφερε στην ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας. Ακόμα είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρω στην ομάδα και τον Χαβιέ Ούμπιδες, με τον οποίο θα κάνουμε ακόμη περισσότερα στα τόσα πολλά που έχει πετύχει η ομάδα μέχρι σήμερα. Τέλος θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ατρομήτου, που τόσο πολύ με έχει αγαπήσει, να είναι δίπλα στην ομάδα και να μας στηρίξει τη νέα σεζόν ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».