Σάχιτι και Γρομητσάρη πήρε η ΑΕΛ

Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμα παικτών. 

Σάχιτι και Γρομητσάρη πήρε η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Κοσσοβάρου, Σουάντ Σαχίτι και του έμπειρου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Γρομητσάρη. Ο πρώτος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο δεύτερος διετές.

H ανακοίνωση της ΑΕΛ για Σάχιτι:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Suad Sahiti. O Sahiti είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,79 και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκεντερμπέου, στην οποία μέχρι χθες ήταν αναντικατάστατο μέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε και 8 συμμετοχές στα προκριματικά και τους ομίλους του Europa League, στο οποίο η Σκεντερμπέου την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για Γρομητσάρη:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα. Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας».