Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπρούμα

Ο Μπρούμα με μήνυμα του στα social media αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό στον οποίο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπρούμα

Ο Μπρούμα αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την PSV Αϊντχόφεν. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9 γκολ και 5 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από τη μία υπάρχει η οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ και από την άλλη είναι ένας εξτρέμ που είχε κάποιες εξάρσεις στην απόδοση του, αλλά δεν είχε διάρκεια.

Ο ίδιος το έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά πλέον κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Ο Μπρούμα ανάρτησε μήνυμα στα social media το οποίο περισσότερο ως αποχαιρετιστήριο μοιάζει.

«Άλλη μία σημαντική σεζόν στην καριέρα μου τελείωσε. Ήταν τιμή μου να φορέσω τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών από αυτή την καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη σας. 2021-2022, θα επιστρέψω πιο δυνατός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπρούμα.

Για τον Πορτογάλο εξτρέμ υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι και από τη Μπεσίκτας. Θα γυρίσει στην PSV, αλλά οι Ολλανδοί δεν σκοπεύουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Θα ψάξουν πρόταση για να τον παραχωρήσουν δανεικό.