Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη

Την αποστολή με την οποία και ταξίδεψε στη Θράκη έκανε γνωστή ο Παναιτωλικός, για το ματς της Τετάρτης (26/5) με αντίπαλο την Ξάνθη.

Η ομάδα του Παναιτωλικού ταξίδεψε στην Ξάνθη για τον πρώτο αγώνα μπαράζ. Η τελευταία της προπόνηση έγινε στην πόλη της Θράκης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας στην αποστολή, στην οποία δεν συμμετέχουν φυσικά οι μακροχρόνια απόντες (Λιάβας, Τσιγγάρας, Τζανακάκης), συμπεριέλαβε τους Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδη, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλη, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσα, Μανθάτη, Βέργο, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλή, Κωνσταντόπουλο και Εντινγκά.

Το σημαντικό για τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου είναι πως γυρίζουν οι Μανθάτης, Αριγίμπι, Βάντερσον που προέρχονταν από τραυματισμό αλλά είναι καλά και έτοιμοι να βοηθήσουν.

Εκτός είναι ο Ντάλσιο, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά απουσιάζει για οικογενειακούς λόγους. Ο Δέλλας απέκλεισε και τους Γιάκολις, Αζάντι.

«Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του test covid-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ΠΑΕ Παναιτωλικός», γνωστοποίησε η διοίκηση του Παναιτωλικού πριν ταξιδέψει φυσικά η ομάδα για την Ξάνθη.