Ολυμπιακός και Φιορεντίνα για το ταλέντο της Παρτιζάν, τον Γιόβιτς

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι εκτός από τον Ολυμπιακό και η Φιορεντίνα τσεκάρει το αστέρι της Παρτιζάν, Νεμάνια Γιόβιτς.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα για το ταλέντο της Παρτιζάν, τον Γιόβιτς

Πριν μερικές ημέρες το "ΦΩΣ" σας έγραψε για τον Νεμάνια Γιόβιτς της Παρτιζάν, ο οποίος είναι υπό παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες πάντα έχουν τα μάτια τους στη σερβική αγορά και φυσικά ένα ταλέντο σαν τον νεαρό εξτρέμ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Ο 18χρονος δεξιοπόδαρος επιθετικός προωθήθηκε φέτος στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν και κατάφερε να κάνει 20 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία έχοντας πέντε γκολ και δύο ασίστ. Ο Γιόβιτς είναι ένας παίκτης που βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους Πειραιώτες κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους Σέρβους.

Βέβαια το θέμα είναι ότι τα ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρουν ότι με τον ποδοσφαιριστή δεν ασχολείται μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και η Φιορεντίνα. Οι "Βιόλα" έχουν εντοπίσει το ταλέντο της Παρτιζάν και τον έχουν βάλει στα υπόψη τους.

Η ομάδα του Βελιγραδίου, πάντως, δεν σκοπεύει να δώσει τόσο εύκολα τον ταλαντούχο εξτρέμ της που έκλεψε την παράσταση από την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Ο Γιόβιτς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, αλλά η Παρτιζάν θεωρεί ότι αν παίξει ακόμα μία σεζόν τότε θα ανεβάσει κι άλλο την τιμή του.