Στο Ηράκλειο για να κλείσει στον ΟΦΗ ο Πασαλίδης

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο για να κλείσει στον ΟΦΗ ο Πασαλίδης

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρίσκεται στο Ηράκλειο από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5). Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στην Κρήτη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αστέρα προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφήνει και ένα ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Πασαλίδης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρωνόταν το 2022 κι έτσι οι Κρητικοί έσπευσαν ένα χρόνο πριν το τέλος του να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος φέτος έκανε 15 συμμετοχές.

Στο μεταξύ την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Ρεπανάκης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον ΟΦΗ από διάφορα πόστα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ένας από τους ιστορικούς παράγοντες της ομάδας μας δεν είναι πια κοντά μας! Ο Κώστας Ρεπανάκης έζησε μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ. Από τη δεκαετία του ’70 υπηρέτησε την ομάδα μας τόσο από τη θέση του γενικού αρχηγού, όσο και από οποιαδήποτε άλλη θέση του ζητήθηκε, με μοναδικό σκοπό την καταξίωση του ΟΦΗ στα δύσκολα χρόνια της αλλαγής του πρωταθλήματος από ερασιτεχνικό σε επαγγελματικό. Ήταν πάντα κοντά στον σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια, γι’ αυτό και μένει στην ιστορία ως ένας από τους ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα μας».