Τελειώνει με τον Λόπεθ ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έχει ενεργοποιήσει την περίπτωση του Άνχελ Λόπεθ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και επίσημα αυτή η υπόθεση.

Τελειώνει με τον Λόπεθ ο Ατρόμητος

Την πόρτα του Αργύρη Γιαννίκη είχε χτυπήσει ο Ατρόμητος, όμως αυτή η περίπτωση φαίνεται ότι έχει ναυαγήσει για την ομάδα του Περιστερίου. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει επιστρέψει στη Γερμανία και θέλει χρόνο προκειμένου να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο Περιστέρι δεν μπορούν να περιμένουν και έχουν ενεργοποιήσει το plan b και σε αυτό υπάρχει η περίπτωση του Άνχελ Λόπεθ. Ο Ισπανός προπονητής είναι αρκετό καιρό στη λίστα του Ατρόμητου και πλέον η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά.

Μάλιστα Δυτικά προάστια θεωρείται σχεδόν τελειωμένη η υπόθεση του Άνχελ Λόπεθ. Οι Περιστεριώτες έχουν ψάξει αρκετά την περίπτωση του Ισπανού προπονητή και δεν έχουν σταθεί μόνο σε αυτά που έχει κάνει φέτος με τον Βόλο. Ξέρουν ότι πρόκειται για έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά και από τη στιγμή που ο Γιαννίκης έχει βγει από το κάδρο τότε κλείνει ο Λόπεθ.