Απίστευτη ταλαιπωρία: Στην Γουινέα για τέσσερα φιλικά ο Καμαρά τον Ιούνιο!

Μετά τους Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ, μεγάλη ταλαιπωρία και για τον Καμαρά που θα παίξει φιλικά τον Ιούνιο με την Γουινέα.

Απίστευτη ταλαιπωρία: Στην Γουινέα για τέσσερα φιλικά ο Καμαρά τον Ιούνιο!

Έφτασε λοιπόν και για τον Μαντί Καμαρά το προσκλητήριο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του για άνευ ασημασίας φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν τον Ιούνιο.

Το ίδιο είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα με τους Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους Έλληνες διεθνείς και τον Κρίστινσον.

Η μεγάλη διαφορά του Καμαρά σε σχέση με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους διεθνείς είναι ότι η Γουινέα θα δώσει τέσσερα φιλικά!

Συγκεκριμένα θα παίξει με την Τουρκία (31 Μαϊου), το Τόγκο (5 Ιουνίου), το Κόσοβο (8 Ιουνίου) και την Νιγηρία (11 Ιουνίου).

Εν ολίγοις, ο Αφρικανός χαφ δεν θα ξεκουραστεί πολλές μέρες όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρέωσεις του με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (22/5, 21.00) με τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Θα πάρει τρεις-τέσσερις μέρες κάποιες ανάσες και εν συνεχεία θα πάρει το αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Κατά τ’ άλλα, θα είναι με την Εθνική του έως τις 11 Ιουνίου, όπερ σημαίνει ότι δεν θα είναι στην «πρώτη» του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και θα ενσωματωθεί 10-15 μέρες αργότερα.