Στην Αθήνα ο Παϊρόζ, στον αέρα η ΑΜΚ

O Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και αύριο θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στην Αθήνα ο Παϊρόζ, στον αέρα η ΑΜΚ

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε στην Αθήνα με σκοπό να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σήμερα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει συνάντηση με το τιμ των συνεργών του και με τον γιο του και αύριο Τετάρτη (04/07) θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση η οποία θα προκηρύξει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι 20 εκ. ευρώ την οποία θα καλύψει η "Pan Asia" εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία με τον Αλαφούζο. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα ενώ απομένουν θέματα που δεν έχουν διευθετηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Εάν Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, τότε η γενική συνέλευση θα αναβληθεί μέσω της έλλειψης απαρτίας. Στη συνέχεια θα συγκληθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου επαναληπτική κι εκεί, εφόσον θα έχει κυλήσει ένα ικανό διάστημα για να επιλυθούν όλες οι εκκρεμότητες, θα προκηρυχθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.