Euro 2020: Ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε τους Σα, Σεμέδο και Μπρούμα από την Πορτογαλία

Κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού δεν κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας για τα τελικά του Euro 2020, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ. Το βράδυ της Πέμπτης (20/5, 22.15) η επίσημη ανακοίνωση από τον Πορτογάλο ομοσπονδιιακό τεχνικό. 

Euro 2020: Ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε τους Σα, Σεμέδο και Μπρούμα από την Πορτογαλία

Απόψε (20/5, 22.15) ανακοινώνει ο Φερνάντο Σάντος την αποστολή της Πορτογαλίας για το Euro 2020, αλλά τοπικά ΜΜΕ έχουν αποκαλύψει ήδη τους «εκλεκτούς».

Από τη μία λοιπόν δεν κακοπέφτει στον Ολυμπιακό το γεγονός ότι οι Σα και Σεμέδο (σ.σ. για τον Μπρούμα δεν γράφουμε, επειδή το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στο λιμάνι τη νέα σεζόν) θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τους Πειραιώτες από την πρώτη μέρα και όχι μπαίνοντας καθυστερημένα λόγω Euro.

Από την άλλη, όμως, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην συμπεριλάβει τον Σα και πολύ περισσότερο τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 26μελή αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα τελικά του Euro 2020.

Κι αν για τον Σα υπήρχε μία μικρή υποψία ότι δύσκολα θα δεχόταν το προσκλητήριο λόγω της παρουσίας των Πατρίσιο, Λόπες και Ρουί Σίλβα, για τον Σεμέδο υπήρχε μία αίσθηση ότι θα έμπαινε στην τελική αποστολή και θα έδινε το «παρών» στη μεγάλη καλοκαιρινή ποδοσφαιρική γιορτή.

Εκτός αποστολής λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» άσοι, σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους και αναμένεται η επιβεβαίωση από τον Φερνάντο Σάντος σε λίγη ώρα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πατρίσιο (Γουλβς), Λόπες (Λιόν), Σίλβα (Γρανάδα).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Περέιρα (Λέστερ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Μέντες (Σπόρτινγκ), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Πέπε (Πόρτο), Φόντε (Λιλ), Ντουάρτε (Γρανάδα).

ΜΕΣΟΙ: Ντανίλο (Παρί Σ.Ζ.), Παλίνια (Σπόρτινγκ), Νέβες (Γουλβς), Σάντσες (Λιλ), Μουτίνιο (Γουλβς), Ολιβέιρα (Πόρτο), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γ.)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπρούνο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Πότε (Σπόρτινγκ), Ζότα (Λίβερπουλ), Ράφα (Μπενφίκα), Ρονάλντο (Γιουβέντους), Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).