Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μιλόγεβιτς βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ»

Δημοσιεύματα από την Σερβία επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Βλάνταν Μιλόγβιτς για την ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Από την Ουγγαρία, πάντως, το όνομα Σεργκέι Ρεμπρόφ παραμένει φαβορί.

Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μιλόγεβιτς βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Η ιστοσελίδα «republika.rs» αναφέρει πως ο άλλοτε προπονητής του Πανιώνιου, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης.

«Τα ελληνικά Μέσα ενημέρωση ανέφεραν πρόσφατα ότι ο Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιο κοντά στην ανάληψη της ΑΕΚ», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την Ουγγαρία το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ συνεχίζει να παρουσιάζεται ως κορυφαίο στη λίστα των «κιτρινόμαυρων». Ο Ουκρανός τεχνικός μάλιστα αναμένεται να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ από κοντά στην Αθήνα.