O Σισέ μυεί τον Μασούρα στον Ολυμπιακό και στο DAB

Ο Σενεγαλέζος έχει από κοντά τον νεαρό μπακ που αποκτήθηκε από τη Λάρισα και βγάζει καλά στοιχεία στις προπονήσεις.

O Σισέ μυεί τον Μασούρα στον Ολυμπιακό και στο DAB

Πολύ γρήγορα έχουν ενταχθεί στο υπόλοιπο σύνολο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Άπαντες τους έχουν βοηθήσει στην προσαρμογή τους, αλλά ένα είναι το δίδυμο που έχει ξεχωρίσει.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται ο Σισέ έχει "κολλήσει" με τον Μασούρα. Πέρα από το ότι έχει από κοντά τον Καμαρά ο Σενεγαλέζος βοηθάει πάρα πολύ και τον νεαρό μπακ που ήρθε από τη Λάρισα.

Ο Σισέ εκτός από το ότι είναι ένας αμυντικός που υπολογίζει πολύ ο Μαρτίνς αποδεικνύεται και μία ευχάριστη παρουσία για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Έχει από κοντά τον Μασούρα αυτές τις πρώτες του ημέρες στους "ερυθρόλευκους" και μάλιστα τον έχει μυήσει στο DAB, τον πανηγυρισμό που κάνουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Σε γενικές γραμμές ο Μασούρας έχει μπει πολύ καλά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και πατάει πολύ καλά στα πόδια του. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας βγάζει σιγουριά στις κινήσεις του και κερδίζει και τον Πέδρο Μαρτίνς σε αυτές τις πρώτες του προπονήσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Έχει καλή τεχνική και ο Πορτογάλος κόουτς μοιάζει μέχρι τώρα να είναι ικανοποιημένος. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά ο Μασούρας δεν έχει άγχος και αποδεικνύει πως ήρθε στον Ολυμπιακό για να καθιερωθεί.