ΟΦΗ: Όλα ανοιχτά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι παίκτες του ΟΦΗ ξεκίνησαν τις διακοπές τους και οι άνθρωποι της ομάδας καταστρώνουν τα πλάνα τους για την καλοκαιρινή προετοιμασία και το βασικό της στάδιο.

ΟΦΗ: Όλα ανοιχτά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι ποδοσφαιριστές θα γυρίσουν στο Ηράκλειο τμηματικά από 28-30/6 όταν και θα γίνουν οι εργομετρικές - αιματολογικές εξετάσεις. Ανάλογα με το πότε θα ολοκληρωθούν, η πρώτη προπόνηση θα γίνει 1/7 ή 2/7.

Σε ότι αφορά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό. Στον ΟΦΗ περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, για το αν θα επιτρέψουν (με εμβόλιο ή μοριακό τεστ) τα ταξίδια για προετοιμασίες ομάδων και φυσικά το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει στην κάθε χώρα και εσωτερικά σε κάθε κέντρο. Υπάρχουν τρεις χώρες που εξετάζονται αυτή τη στιγμή, σε περίπτωση που επιτραπεί το ταξίδι λόγω κορονοϊού.

Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοίξει όλα τα προπονητικά κέντρα στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και τα αιτήματα που έχουν είναι πολλά, δεν μπορεί κανένας να πει με σιγουριά που και πότε θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν μέχρι το τέλος του μήνα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να κλείσει η ομάδα το προπονητικό κέντρο. Στόχος είναι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας γύρω στις 10/7 - 12/7.