Μεγάλη ταλαιπωρία για Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ τον Ιούνιο

H FIFA έχει βάλει φιλικά Εθνικών ομάδων αρχές Ιουνίου στο καλαντάρι της και ήδη οι Ελ Αραμπί - Ρέαμπτσιουκ είναι στα πλάνα των προπονητών τους. Την ίδια ταλαιπωρία θα υποστούν φυσικά και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού που αναμένεται να κληθούν.

Μεγάλη ταλαιπωρία για Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ τον Ιούνιο

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν το προσεχές Σάββατο (22/5) με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μπαίνει ένα τέλος σε μία διετία - φωτιά με συνεχείς αγώνες. Τέλος είπαμε; Γράψτε λάθος...

Δεν θα ολοκληρωθεί η σεζόν για αρκετούς από τους διεθνείς του Ολυμπιακού και δεν αναφερόμαστε μόνο στους ποδοσφαιριστές που έχουν βάσιμες ελπίδες να βρεθούν στα τελικά του Euro (Σα, Σεμέδο), αλλά και στους παίκτες που αρχές Ιουνίου θα κληθούν να αγωνιστούν σε αδιάφορα φιλικά παιχνίδια Εθνικών ομάδων, τα οποία η FIFA συμπεριέλαβε σε ένα καλαντάρι που είναι ήδη επιβαρημένο.

Προς το παρόν οι Ομοσπονδίες των Μαρόκου και Μολδαβίας έχουν ενημερώσει ότι θέλουν τους Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ στα φιλικά που θα δώσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου οι Εθνικές τους ομάδες.

Το μεν Μαρόκο παίζει δύο φιλικά με Γκάνα και Μπουρκίνα Φάσο στις 8 και στις 12 Ιουνίου!

Η δε Μολδαβία φιλοξενείται από την Τουρκία στις 3 Ιουνίου και υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν τρεις μέρες αργότερα. Επίσης φιλικές αναμετρήσεις.

Φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλοι ερυθρόλευκοι τον δρόμο των Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ, όπως π.χ. οι Έλληνες διεθνείς, ο Χασάν, ο Κρίστινσον. Απλώς ακόμα δεν έχουν κληθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες. Μόνο ο Μπα θα την γλιτώσει λόγω του χειρουργείου που έκανε στη μέση.

Ο Ολυμπιακός ανάλογα με τα... κέφια των Τσέλσι και Λίβερπουλ μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία του αρχές Ιουνίου, εφόσον αρχίσουν οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στις 6 Ιουλίου. Ακόμα και από τον β’ προκριματικό να αρχίσει, όμως, (15 Ιουνίου η «πρώτη» στον Ρέντη), πάλι δεν θα έχει τους διεθνείς του ο Μαρτίνς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Θα είναι αναγκασμένος να τους δώσει παραπάνω άδεια, γιατί δεν θα έχουν ξεκουραστεί καθόλου μετά την ολοκλήρωση της φετινής ερυθρόλευκης σεζόν.