Αποστολίδης: «Άτοπη και άκαιρη η δήλωση Γκαρσία, ας ελπίσουμε δεν θα επηρεάσει την ομάδα»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης μίλησε για την τοποθέτηση του Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αποστολίδης: «Άτοπη και άκαιρη η δήλωση Γκαρσία, ας ελπίσουμε δεν θα επηρεάσει την ομάδα»

Στο Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για το ξέσπασμα του Πάμπλο Γκαρσία λίγες μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Άσχετα αν με εξέπληξε, σημασία έχει ότι μια τέτοια δήλωση ήταν άτοπη και άκαιρη στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Γιατί δημιούργησε μια κατάσταση στον χώρο του ΠΑΟΚ αμφισβήτησης και απορίας για το τι γίνεται. Είναι ένα κλίμα που μπορεί ενδεχομένως να δουλέψει αρνητικά όσον αφορά στον στόχο του κυπέλλου που είναι μόνος που έμεινε να επιτύχει ο ΠΑΟΚ.

Πάμπλο Γκαρσία: «Κάποια στιγμή θα φύγω εγώ αλλά μαζί μου θα φύγουν πολλοί»

Προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν μηχανισμοί στο κλαμπ για συσπείρωση και ηρεμία για μια μάχη σε ένα ματς που μπορούμε να το κερδίσουμε και όχι ένα περιβάλλον προβληματισμού».

Αν μπορεί αυτό να επηρεάσει τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Από όσο γνωρίζω, στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και είναι μια χαρά τα πράγματα. Ελπίζω και πιστεύω ότι τουλάχιστον τα αποδυτήρια και το περιβάλλον τους δεν θα επηρεαστεί.

Θα κατεβεί ενθουσιασμένος ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει το ματς. Ίσως ο Γκαρσία έχει δεχτεί πάρα πολλές πιέσεις αλλά δεν είναι λύση αυτή και μάλιστα τώρα. Αυτές οι καταστάσεις λύνονται με άλλους τρόπους μέσα στο κλαμπ. Μετά το τέλος της περιόδου θα μπορούσε να αποταθεί εκεί που πρέπει και να υποβάλει τις προφορικές και γραπτές προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει.

Ας ελπίσουμε ότι δε θα επηρεάσει την ομάδα και θα κατεβούν το Σάββατο να πάρουν το κύπελλο».

Για το ότι το ματς είναι καθοριστικό και αν είναι λογικό να το περιμένει ο ΠΑΟΚ για τον προγραμματισμό του: «Όταν προσελήφθη ο Γκαρσία θυμίζω ότι το κλαμπ πήρε ένα ρίσκο να βάλει έναν άνθρωπο με πολλά θετικά αλλά είχε και απειρία. Όλοι θέλουμε να πετύχει.

Ασχέτως της πορείας, καλής ή όχι, ήταν αποφασισμένο ότι ο Γκαρσία θα αξιολογούνταν από τους αρμοδίους τι έδειξε και τι πρόσφερε ώστε να παρθεί η απόφαση για το αν θα συνεχίσει.

Δε νομίζω ότι πρέπει να επηρεαστεί από ένα ματς. Θα παίξει σημαντικό ρόλο γιατί δίνει τίτλο αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή σειρά παιχνιδιών που έχει παρουσιάσει. Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα.

Είμαι αισιόδοξος γιατί ο ΠΑΟΚ έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία στα πλέι οφ. Παρότι ο αντίπαλος είναι πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα με καλή ψυχολογία 1-2 που η μπάλα θα κάνει τα τερτίπια της να είναι στη δική μας πλευρά».