Η Βαλένθια κοιτάζει την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Βαλένθια καλοβλέπει την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, που απασχολεί ζεστά τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό.

Η Βαλένθια κοιτάζει την περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Προς το παρόν είναι σενάρια και δημοσιεύματα, δίχως να επιβεβαιώνεται από κάπου... Αναφερόμαστε στα όσα γράφουν οι Ισπανοί τις τελευταίες ώρες για το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Τικίνιο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος φορ που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και έχει επικοινωνήσει πρόσφατα ακόμη και με τον Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίζεται να είναι στη λίστα των «νυχτερίδων», οι οποίες όντως κοιτάζουν την αγορά για επιθετικό.

Ο Τικίνιο Σοάρες κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και δυόμισι μήνες, καθώς η απόφασή του τον περασμένο Σεπτέμβριο να φύγει από το Πόρτο και να μετακομίσει στην Κίνα, αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμένη. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των Κινέζων λόγω της πανδημίας είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσει γρηγορότερα το συμβόλαιό του ο Βραζιλιάνος φορ, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός τού εγγυάται ότι θα βρεθεί σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και του έχει παρουσιάσει ένα πρότζεκτ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League και ευρωπαϊκή υπέβαση. Συν τοις άλλοις σημαντικό ρόλο παίζει και ο Πέδρο Μαρτίνς, στον οποίο χρωστάει πολλά ο Τικίνιο λόγω της κοινής τους θητείας στην Γκιμαράες, που είχε ως αποτέλεσμα τη σπουδαία του μεταγραφή στην Πόρτο.

Όσο για την Βαλένθια; Για την ώρα είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο. Το αν ασχολείται όντως ο ισπανικός σύλλογος με την περίπτωσή του, αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.