Οριστικό: Ο Ίνγκασον χάνει τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του Ίνγκι Ίνγκασον αλλά πλέον είναι οριστικό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Οριστικό: Ο Ίνγκασον χάνει τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Είναι οριστικό. Ο Ίνγκι Ίνγκασον χάνει τη μάχη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββάτου και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Ισλανδός μάλιστα, δεδομένου ότι έγινε σαφές ότι δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος, θα μπει στο χειρουργείο, πιθανότατα εντός της εβδομάδας για να καθαρίσει τον χόνδρο του.

Η διάθεση του να παίξει και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ήταν δεδομένη αλλά τον τελικό είναι αδύνατο να τον προλάβει αφού στα τελευταία ματς αγωνιζόταν με ένεση.

«Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο κι έπειτα από κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να εξαντλήσει – όπως ήταν και η επιθυμία του – τις πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι τη σεζόν.

Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή κι από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε ότι ο Ίνγκασον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης πρόκειται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.