ΑΕΚ για Ρεμπρόφ!

Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται στη λίστα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ουκρανός προπονητής είναι στη Φερεντσβάρος από το 2018.

ΑΕΚ για Ρεμπρόφ!

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στη λίστα της τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει και διερευνητική κρούση με τον Ουκρανό προπονητή.

Ο Ρεμπρόφ υπήρξε σπουδαίος Ουκρανός άσος, μαζί με τον Αντρέι Σεφτσένκο στη Ντιναμό Κιέβου αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας τους και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ρεμπρόφ έπαιξε στην Αγγλία με τη φανέλα των Τότεναμ, Γουέστ Χαμ.

O 47χρονος πλέον Ουκρανός προπονητής εργάζεται από το 2018 στην Φερεντσβάρος οδηγώντας τη φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League, περνώντας τέσσερις προκριματικούς γύρους, ενώ έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Ο Ρεμπρόφ έχει συμβόλαιο με την Φερεντσβάρος ως το 2022, ωστόσο σενάρια στην Ουγγαρία θέλουν να υπάρχουν επαφές με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι για να τον αντικαταστήσει.

Ο Ρεμπρόφ έχει δουλέψει σε Ντιναμό Κιέβου (από το 2014 ως πρώτος προπονητής) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από την Αλ Αχλί.