Παναθηναϊκός: Συνοδεία αστυνομίας αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές

Συνοδεία αστυνομίας αποχώρησαν από το "Απόστολος Νικολαΐδης" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού έξω από αυτό βρίσκονταν οπαδοί της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Συνοδεία αστυνομίας αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές

Μία πολύ κακή χρονιά για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν στη Λεωφόρο με 4-1 από τον Ολυμπιακό και το κλίμα πλέον είναι πολύ βαρύ.

Έξαλλοι οπαδοί στη Λεωφόρο

Το "τριφύλλι" βυθίστηκε στα προβλήματα του και το περιμένει ένα πολύ καθοριστικό καλοκαίρι. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι μετά το 1-4 από τον Ολυμπιακό. Αρκετοί ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν έξω από το "Απ. Νικολαΐδης" και αποδοκίμασαν ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού "έβραζε" μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί από τους συγκεντρωμένους παρέμειναν στο σημείο περιμένοντας να βγουν οι ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" αποχώρησαν από το γήπεδο συνοδευόμενοι από αστυνομικούς. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Παναγή Κυριακού και προκειμένου να μη συμβούν απρόοπτα η αστυνομία συνόδευσε τους ποδοσφαιριστές.