Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Ελ Αραμπί: «Τελειώσαμε με ωραίο τρόπο»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με την οποία ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Ελ Αραμπί: «Τελειώσαμε με ωραίο τρόπο»

Δύο γκολ πέτυχε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει την περσινή δική του επίδοση φτάνοντας τα 28 γκολ σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τη μεγάλη νίκη και για τις προσωπικές του επιδόσεις.

Αναλυτικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε:

Για το μαχητικό πνεύμα: Πραγματικά ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα το Μασούρα. Τα γκολ του μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Το ποσοστό της κατοχής της μπάλας ήταν πολύ καλό. Ήταν κάτι που μας το είχε ζητήσει ο προπονητής μας ια νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί και αξίζαμε τη νίκη.

Για το αν ήθελαν εκδίκηση για την ήττα στην κανονική διάρκεια: Πραγματικά με τον Παναθηναϊκό κάναμε την πρώτη μας ήττα. Ήταν πολύ σημαντικό να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με έναν ωραίο τρόπο. Ήταν κάτι που μας το είχε ζητήσει και ο προπονητής μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας.

Για τα 55 γκολ που έχει σκοράρει: Πραγματικά ήρθε η στιγμή που κατάφερα να ξεπεράσω την περσινή μου επίδοση. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι' αυτό. Έχουμε κάνει μία πολύ καλή χρονιά, όμως, απομένει ένα ακόμα παιχνίδι και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά πολύ καλά.

Για το ότι μετέφερε την πληροφορία στην εκτέλεση του πέναλτι: Είχα την αίσθηση και είχα την πληροφορία ότι θα πάει εκεί το πέναλτι. Γι' αυτό και έδωσα αυτή την πληροφορία στον Σα και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα κι έτσι.

Για το ότι έπιασε τον Σισέ: Είναι πολύ σημαντικό γιατί εκείνος ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού και εγώ του Ολυμπιακού και παίζει ρόλο για την ιστορία των δύο συλλόγων. Ευχαριστώ πολύ το σύλλογο για τη βοήθεια που μου έχει προσφέρει για να πετύχω.