Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Μαουρίσιο: «Θλιβερή στιγμή»

Ο Μαουρίσιο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό έκανε λόγο για μία θλιβερή στιγμή και πως ήρθε ή ώρα της αυτοκριτικής.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Μαουρίσιο: «Θλιβερή στιγμή»

Ο Μαουρίσιο πέτυχε το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα με έναν υπέροχο τρόπο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος χαφ των "πράσινων" μίλησε για μία θλιβερή στιγμή και ότι όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να δυναμώσει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά ο Μαουρίσιο μίλησε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: Είναι θλιβερή στιγμή και όχι μόνο γι' αυτόν τον αγώνα, αλλά για όλη την περίοδο. Είχαμε έναν στόχο τον οποίο δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε. Το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε ένα ντέρμπι με μία ήττα είναι πραγματικά στενάχωρο, είναι άσχημο.

Για τη φετινή σεζόν: Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο με τον κορονοϊό. Όλα όσα βίωσε ο κόσμος δεν ήταν εύκολα. Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε. Άρα αυτή τη στιγμή νομίζω ότι για όλη την ομάδα να αναλάβουμε τις ευθύνες όλης της σεζόν. Και δεν αναφέρομαι μονάχα στους παίκτες, αλλά σε όλους όσοι δούλευαν στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε σε περισσότερες νίκες. Τώρα ξεκινάει μία ανάπαυλα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτούμε για να επανέλθουμε δυνατότεροι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το τι πρέπει να γίνει για να διεκδικήσει ξανά τίτλους: Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το βασικό είναι όλος ο κόσμος να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Ο κάθε ένας που δουλεύει σε αυτόν τον σύλλογο να κάνει την αυτοκριτική του και από εκεί και πέρα να δει μπροστά έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλύτερη σεζόν.