Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Μασούρας: «Ξέραμε τι σημαίνει αυτό το ματς»

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και μίλησε γι' αυτό το ματς, αλλά και για τον τελικό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Μασούρας: «Ξέραμε τι σημαίνει αυτό το ματς»

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι θα είναι διαφορετικό ματς ο τελικός, ενώ όλοι ήθελαν αυτή τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μασούρας μίλησε:

Για τη νίκη και την εμφάνιση: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη και από τον τρόπο που ήρθε. Παίζαμε με τον Παναθηναϊκό και ξέραμε τι σημαίνει αυτό και θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και μέχρι τον τελικό.

Για το ότι έδειξαν ανεπηρέαστοι από τη φιέστα: Το έχουμε πει κι άλλες φορές αυτή η ομάδα αξίζει πολλά. Είναι όλοι επαγγελματίες 100%, συγκεντρωμένοι. Και αυτοί που ξεκινούν και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και βλέπουμε τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Για τον τελικό: Ο τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα είναι δύο αντίπαλοι που θα παίζουν για ένα τρόπαιο. Να απολαύσουμε το σημερινό και να αρχίσουμε την προετοιμασία μας για τον τελικό για να κλείσουμε όπως πρέπει τη σεζόν.

Για τον Ελ Αραμπί: Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που τον έχουμε συμπαίκτη. Αυτό το παιδί όλο και κάτι βρίσκει να κάνει. Να είναι καλά, υγιής και να τον έχουμε στην ομάδα. Πέρα από το ότι είναι ένας φοβερός γκολτζής είναι και ένα εξαιρετικό παιδί.

Αν υπάρχει προϋπόθεση να σουτάρεις με τη μία γιατί να μην το κάνεις. Έχω και τις κατάλληλες πάσες από τους συμπαίκτες μου.