Ματίγια: «Μετά τον Ολυμπιακό, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο μέσος του Άρη, Χαβιέ Ματίγια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, είπε πως η ομάδα του έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ματίγια: «Μετά τον Ολυμπιακό, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαβιέ Ματίγια στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλη τη σεζόν. Η τρίτη θέση ήταν το μίνιμουμ που δικαιούταν αυτή η ομάδα, το να παίξει στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Βγάλαμε μια εικόνα οικογένειας, κάτι πολύ καλό για όλους μας, για τους φιλάθλους μας, για το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για το αν ήταν δύσκολη η φετινή σεζόν για τον Άρη:

«Μια σεζόν είναι πάντα μακρά και πάντα δύσκολη. Έχουμε και καλές και κακές στιγμές. Όλες οι ομάδες έχουν και δύσκολες στιγμές. Αλλά είμαστε οικογένεια στα αποδυτήρια, το κλίμα είναι εξαιρετικό, λειτουργούμε ενωμένοι ως οικογένεια για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Για αυτό και καταφέραμε να τερματίσουμε τρίτοι και να πετύχουμε το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη».

Για το ποια θεωρεί τη χειρότερη και την καλύτερη στιγμή της σεζόν:

«Οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές. Κακή στιγμή ήταν η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι της πόλης μας, από τον ΠΑΟΚ. Οι καλές στιγμές ήταν πολλές, για να φτάσουμε στην τρίτη θέση αν και θεωρώ ότι μπορούσαμε να φτάσουμε και στη 2η. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μετά τον Ολυμπιακό».