Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Η κριτική των παικτών: Κορυφαίος με διαφορά ο Μασούρας

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έχοντας κορυφαίο τον Μασούρα και άξιο συμπαραστάτη του τον Ελ Αραμπί.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Η κριτική των παικτών: Κορυφαίος με διαφορά ο Μασούρας

ΣΑ: Καμία ευθύνη δεν έφερε στο γκολ, ενώ στο ενεργητικό του έχει και μία απόκρουση πέναλτι και ένα «όχι» σε τετ α τετ με τον Ιωαννίδη. Πολύ καλός ο Πορτογάλος.

ΑΝΔΟΥΤΣΟΣ: Εξαιρετική παρουσία είχε ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού με πολλά ανεβάσματα και με πολλά σωστές επεμβάσεις απέναντι στους προσωπικούς του αντιπάλους. Φυσικά φεύγει και με μία ασίστ στο 1-4.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν εξαιρεθεί η φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, όπου ο Μαουρίσιο έκανε μία εντυπωσιακή ενέργεια, κατά τ’ άλλα τα πήγε περίφημα απέναντι στον Μακέντα.

ΣΕΜΕΔΟ: Ατομικά και στο «ένας εναντίον ενός» δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, ωστόσο, φάνηκε και στην Λεωφόρο ότι η αμυντική λειτουργία δεν τα πήγε και τόσο καλά.

ΕΜΒΙΛΑ: Έπαιξε σε ρόλο στόπερ και έως έναν βαθμό τα πήγε μια χαρά. Ήταν αισθητή η παρουσία του σε κάποιες απόπειρες του Παναθηναϊκού να απειλήσει.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Έπαιξε για ένα ημίχρονο και ήταν πολύ καλή η παρουσία του με πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες από τα αριστερά.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Θα μπορούσε να σημειώσει γκολ με το «καλημέρα», ενώ σε γενικές γραμμές έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού.

ΚΑΜΑΡΑ: Πήρε πολλές μονομαχίες στο κέντρο της άμυνας και από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές προσπάθειες που κατέληξαν σε φάσεις για τον Ολυμπιακό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ο κορυφαίος του αγώνα. Δεν ήταν μόνο τα δύο του γκολ, αλλά η γενικότερη παρουσία του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μαζί με τον Μασούρα οι πρώτοι παίκτες στο ματς! Και αυτός πέρα από τα δύο γκολ ήταν εξαιρετικός και στον ρόλο που του ανατέθηκε.

ΧΑΣΑΝ: Ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά του έλειπε το γκολ.

ΛΑΛΑ: Αρχικά αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού μπακ και εν συνεχεία πέρασε δεξιά. Έτρεξε πολύ, αλλά σίγουρα περιμένει περισσότερα ο Μαρτίνς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε την πάσα στον Ανδρούτσο λίγο πριν από το 1-4.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Είχε ένα λάθος που δεν αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς αρχικά στο τετ α τετ του Ιωαννίδη είπε «όχι» ο Σα και εν συνεχεία ο Τιάγκο είπε «όχι» στο σουτ του Βιγιαφάνες, λίγο πριν σημειωθεί το 1-4.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.