Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Μαρτίνς: «Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Μαρτίνς: «Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από τη Λεωφόρο διαλύοντας τον Παναθηναϊκό με σκορ 4-1 και ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τους περισσότερους βασικούς του ποδοσφαιριστές και πέτυχε μία ιστορική νίκη στην έδρα του αντιπάλου του. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον μεγάλο του αντίπαλο τόνισε ότι στόχος τώρα είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το αν ήθελαν το αποτέλεσμα μετά την ήττα στη κανονική διάρκεια: Ήταν ένα πραγματικά ένα σκορ που δείχνει ότι οι διακοπές δεν θα έρθουν. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελικό σε αυτή τη γιορτή και θα πάμε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο.

Για τα γκολ των Μασούρα, Ελ Αραμπί: Ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Θα θέλαμε ο Ελ Αραμπί να έχει βάλει και τρίτο γκολ. Άριστος ήταν και ο Σα. Και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλο γκολ. Γενικά έγινε ένα ωραίο παιχνίδι.