ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Πρώτη νίκη στα Playoffs οι Αρκάδες!

Την τρίτη νίκη της ιστορίας του στην Τούμπα, έστω και χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα, πανηγύρισε την Κυριακή (16/5) ο Αστέρας Τρίπολης, περνώντας από την έδρα του ΠΑΟΚ με σκορ 0-1.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Πρώτη νίκη στα Playoffs οι Αρκάδες!

Έστω και στο τελευταίο παιχνίδι, έστω και χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στα playoffs στο τελευταίο παιχνίδι της διαδικασίας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Και μάλιστα το έπραξε στην έδρα των «ασπρόμαυρων», αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αποτελεί μια από τις πλέον δυνατές, υπολογίσιμες και ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και αναμφίβολα την καλύτερη από αυτές που εδρεύουν στην επαρχία.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με πολλές διαφοροποιήσεις στη σύνθεσή του, όμως είτε με το αρχικό του σχήμα είτε μετά τις αλλαγές του Γκαρσία στο β' ημίχρονο, ήταν σαν... υπνωτισμένος σε όλο το 90λεπτο, χωρίς να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την καλοστημένη άμυνα του Αστέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης κλείνει τη σεζόν με την πλέον θετική νότα, επισφραγίζοντας έτσι μια εξαιρετική χρονιά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δείχνει να «ψάχνεται» ενόψει του τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Σκόρερ: 28' πέν. Ροντρίγκο Γκόμεζ

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: 86’ Ουάρντα – 77’ Καστάνιο, 82’ Άλβαρεζ

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Μιχάι (46’ Κρέσπο) Βαρέλα (63’ Ροντρίγκο) Μιχαηλίδης – Λύρατζης Σβαμπ (63’ Νινούα) Τσιγγάρας Περέιρα – Κωνσταντέλιας (46’ Ουάρντα) Τζόλης Σφιντέρσκι (63’ Κρμέντσικ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Γκαρθία Τασουλής Καστάνιο Σουάρεθ – Μπελόκ (90’+3’ Χριστόπουλος) Βαλιέντε – Τζίμας (90’+3’ Καρδάρης) Γκόμεζ (46’ Κανελλόπουλος) Σίτο (62’ Άλβαρεζ)– Αλί Μπαμπά (46’ Κώτσιρας).