Παναθηναϊκός: Σάντσες: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού Φακούντο Σάντσες μίλησε για το αποψινό (16/5) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Σάντσες: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (16/5) στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει μια αποτυχημένη σεζόν με έναν πιο ευχάριστο τρόπο.

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού μπακ στην κάμερα της Nova:

Είναι έτοιμη η ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό; «Βεβαίως, προετοιμαζόμαστε, νομίζω είμαστε ετοιμοπόλεμοι, πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Πέρα από το ματς με τον Άρη που δε δείξαμε όσα θα θέλαμε, θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο ματς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο.»

Τί πρέπει να προσέξει για να φτάσει στη νίκη; «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πάνω απ’ όλα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο.»

Καμία από τις ομάδες δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα παίξει ρόλο; «Για μας αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ουσιαστικά τα ντέρμπι όπως ξέρετε είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Οπότε κι εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειάς μας ώστε να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.»