Super League Playoffs: «Αιώνιο» ντέρμπι γοήτρου, για την 3η θέση στο ΟΑΚΑ

Τα ματς ΑΕΚ - Άρης, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (16/5, 19:30) περιλαμβάνει η 10η και τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Super League Playoffs: «Αιώνιο» ντέρμπι γοήτρου, για την 3η θέση στο ΟΑΚΑ

Την Κυριακή 16 Μαΐου στις 19:30 ολοκληρώνονται τα Playoffs της Super League με την διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής, με σχεδόν τα πάντα να έχουν κριθεί βαθμολογικά. Μία και μοναδική εκκρεμότητα υπάρχει στο φινάλε του πρωταθλήματος: αν θα τερματίσει στην 3η θέση ο Άρης ή η ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στο ΟΑΚΑ.

Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο β’ προκριματικό γύρο του Conference League, ΑΕΚ και Άρης θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες, με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίο αγνοούν το «τρίποντο» στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, να παίζουν για δυο αποτελέσματα και τον «Δικέφαλο» να χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για μια νίκη γοήτρου ώστε να κλείσει θετικά μια αποτυχημένη σεζόν και ο Ολυμπιακός για να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης που συμπλήρωσε 11 αγώνες δίχως να γευτεί τη χαρά της νίκης, θέλοντας να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα ενόψει του τελικού.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League:

Κυριακή 16/5
19:30 ΑΕΚ - Άρης
19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
19:30 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης