ΠΑΣ Γιάννινα: Σκέψεις για μήνυση κατά του Μπέρτου

Στον ΠΑΣ Γιάννινα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν μήνυση κατά του Μπέρτου. Με τι τιμωρία κινδυνεύει ο άσος της ΑΕΛ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σκέψεις για μήνυση κατά του Μπέρτου

ΠΑΣ Γιάννινα και Φαμπρί Κάστρο είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν όσο δεν πάει το θέμα με τον Μανώλη Μπέρτο. Οι Ηπειρώτες έχουν καταγγείλει πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε ρατσιστική επίθεση στον Κάστρο, ο οποίος μάλιστα ήθελε να φύγει και από το γήπεδο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης είναι αποφασισμένος να το τραβήξει το θέμα και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ για το περιστατικό, αλλά και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Επίσης ενήμερος είναι και ο ΠΣΑΠ για όλα όσα συνέβησαν στο Αλκαζάρ.

Ο Φαμπρί Κάστρο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση κατά του Μανώλη Μπέρτου. Αν γίνει αυτό τότε θα συμβεί από την Κυριακή όταν η αποστολή του ΠΑΣ θα έχει επιστρέψει στα Γιάννενα.

Ο διαιτητής Μανούχος έγραψε στο φύλλο αγώνα όλα όσα καταγγέλει ο ΠΑΣ και ο Κάστρο, όμως, κανένας δεν το πήρε πάνω του ότι άκουσε κάτι. Σε περίπτωση, πάντως, που ο Μπέρτος οδηγηθεί στο πειθαρχικό της Λίγκας τότε κινδυνεύει με τιμωρία τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών και 30.000 ευρώ πρόστιμο σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κανονισμός.