Ολυμπιακός: Οι δύο κινήσεις έως την «πρώτη» ενόψει της νέας σεζόν

Ο Πέδρο Μαρτίνς  θέλει τον φορ (Τικίνιο) και τον βασικό εξτρέμ να τους έχει στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Οι δύο κινήσεις έως την «πρώτη» ενόψει της νέας σεζόν

Το πιθανότερο είναι να γίνουν προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Εκτιμάται ότι όλο και κάποια υψηλή προσφορά θα έρθει για βασική του μονάδα (σ.σ. υποψήφιοι είναι κυρίως οι Σεμέδο, Καμαρά και λιγότερο ο Σα) και αυτό όπως αντιλαμβάνεστε, σημαίνει άμεση αντικατάσταση.

Μέχρι να προκύψει όμως πώληση (κι αν προκύψει εν τέλει), υπάρχει ακόμη μπόλικος δρόμος. Για την ώρα αυτό που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι τίποτε άλλο από το να ενισχυθεί η ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι. Αν είναι εφικτό δε, το ιδανικότερο σενάριο για τον κόουτς θα ήταν όταν ο Ολυμπιακός συγκεντρωθεί για πρώτη φορά στον Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν, να έχει έναν επιπλέον φορ (π.χ. τον Τικίνιο που είναι ο βασικός στόχος) και τον βασικό εξτρέμ.

Αυτός είναι ο στόχος για την ώρα στο λιμάνι. Να ολοκληρώσουν άμεσα τις δύο μεταγραφικές κινήσεις για την κορυφή και τα άκρα της επίθεσης, με τον Τικίνιο φυσικά να έχει περίοπτη θέση και να γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς για να τον πείσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του Μπρούμα φαίνεται πώς πάει αρκετά πίσω, καθώς η Αϊντχόφεν δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της και επιμένει στην οψιόν αγοράς των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι τόσα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει ο Ολυμπιακός και για αυτό το λόγο αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου θα «γκαζώσει» για τα καλά, προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το κεφάλαιο με τον βασικό εξτρέμ.