ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Βέργος: «Μας βοήθησε ψυχολογικά το αποτέλεσμα»

Μετά το 2-2 του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ ο Νίκος Βέργος δήλωσε ότι αυτό το αποτέλεσμα βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα του.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Βέργος: «Μας βοήθησε ψυχολογικά το αποτέλεσμα»

Ο Νίκος Βέργος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 2-2 του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στη δύσκολη διαδικασία που έχει μπροστά της η ομάδα του. Οι Αγρινιώτες θα κληθούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία σε αγώνες μπαράζ και ο Έλληνας επιθετικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό το 2-2 βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα του.

«Ήθελα να βάλω γκολ, να βοηθήσω την ομάδα. Να δείξουμε μια καλή εικόνα, να πάρουμε έναν βαθμό που τον χρειαζόμαστε ψυχολογικά και βαθμολογικά, ώστε να είναι ξεκάθαρα ότι βρισκόμαστε πάνω από την τελευταία θέση. Το καταφέραμε και έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν προετοιμασία για τα μπαράζ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε την κατηγορία.

Το αποτέλεσμα μας δίνει καλή ψυχολογία για τους δύο επόμενους αγώνες. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια με μια πολύ καλή ομάδα από τη Β’ Εθνική. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Υπάρχει άγχος, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε δημιουργικό. Από εδώ και στο εξής θα προπονηθούμε σκληρά και θα πάμε για το καλύτερο», είπε ο Νίκος Βέργος.