Μπήκε στα 41 ο Βύντρα και ανακοίνωσε ότι δεν σταματάει το ποδόσφαιρο (vid)

Ο Λουκάς Βύντρα μετά το διπλό της Λαμίας επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει και του χρόνου να παίζει ποδόσφαιρο, αν και έχει μπει στο 41ο έτος της ηλικίας του.

Μπήκε στα 41 ο Βύντρα και ανακοίνωσε ότι δεν σταματάει το ποδόσφαιρο (vid)

Ο Λουκάς Βύντρα ανακοίνωσε με δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να κρεμάσει τα παπούτσια του και πώς το κορμί του αντέχει να αγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν σε επίπεδο Super League, μολονότι τον Φεβρουάριο έκλεισε τα 40 του χρόνια και μπήκε στα 41!

«Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον… Βύντρα (γέλια)! Αντέχω ακόμα μια χρονιά να παίξω. Κάθε παίκτης κάνει τις επιλογές του και έτσι εγώ έχω αποφασίσει να συνεχίσω. Έχω κάνει κάποιες σκέψεις πως θα ζω χωρίς το ποδόσφαιρο, όταν σταματήσω, αλλά ακόμα δεν σταματώ».

«Χρονιά με την χρονιά. Θα το σκεφτώ. Ίσως, μετά την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι δεν θα τρελαθώ κιόλας χωρίς το ποδόσφαιρο, γιατί είμαι κατασταλαγμένος. Έχω μια ακόμα σεζόν. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Λαμία. Θα μιλήσω με τον κόουτς και τον πρόεδρο. Κρατιέμαι σε ένα καλό επίπεδο. Έχω την βοήθεια της οικογένειάς μου και αγαπώ αυτό που κάνω».

«Η Λαμία έχει καλό προπονητή και πρόεδρο, έμπειρους και νέους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει πίεση και ποτέ δεν είναι εύκολα».