Ολυμπιακός: «Ψήνει» τον Καλογερόπουλο ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δείχνει τις προθέσεις του για τον πιτσιρικά.

Ολυμπιακός: «Ψήνει» τον Καλογερόπουλο ο Μαρτίνς

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα ήταν τεράστια είδηση η συμμετοχή ενός 16χρονου παιδιού σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας. Στην Ελλάδα είναι κάτι πρωτόγνωρο και ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Ο μικρός που ακόμα δεν έχει γίνει 17 ετών έχει παίξει βασικός στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ετοιμάζεται για την αρχική ενδεκάδα ενός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον από τις δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου φάνηκε ότι ο μικρός έχει αυξημένες πιθανότητες να παίξει δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Βαθμολογικά μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον το ντέρμπι, αλλά πάντα μία τέτοια αναμέτρηση είναι ξεχωριστή. Ο Μαρτίνς πιστεύει πολύ τον Καλογερόπουλο και το δείχνει με πράξεις. "Ψήνει" τον μικρό που ακόμα έχει δουλειά μπροστά του για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα και να μπορέσει να σταθεί στην πρώτη ομάδα.

Από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε ικανοποιημένος ο κόουτς βλέποντας ένα παιδί να δίνει σκληρές μάχες με τον Μπαράλες και να βγαίνει νικητής στις περισσότερες από αυτές. Ο μικρός έβγαλε θράσος στο γήπεδο, πήγε δυνατά στις μάχες με τον επιθετικό του Αστέρα. Θέλει βέβαια ακόμα βελτίωση σε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του, αλλά είναι λογικό να μην έχει ψυχραιμία όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του. Είναι πάντως ένας παίκτης με ποιότητα και πλέον ολοφάνερο ότι ο Μαρτίνς θέλει να τον βάλει για τα καλά στα… κόλπα. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα σημαντικό παράσημο για τον πιτσιρικά…

Πάντως σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στον μικρό οι μεγαλύτεροι. Ο Σεμέδο και ο Παπασταθόπουλος είναι δύο παίκτες που έχουν σταθεί πολύ στον Καλογερόπουλο και του προσφέρουν απλόχερα τις πολύτιμες συμβουλές τους.