Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1: Γρηγορίου: «Έμεινα στην ομάδα που με αγαπάει» (vid)

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2023 μετά το διπλό στην Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1: Γρηγορίου: «Έμεινα στην ομάδα που με αγαπάει» (vid)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το διπλό που πήρε η Λαμία επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, είπε τα εξής:

«Όταν ανέλαβα την Λαμία, στις 4 Ιανουαρίου, είχε δυο βαθμούς και σήμερα τελειώσαμε το πρωτάθλημα και τα πλει άουτ με 35 βαθμούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, για όλους και για όλα».

«Είμαστε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος και πιστεύω πως ό,τι συνέβη φέτος, πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για να μην ξαναμπλέξει η ομάδα σε τέτοιες περιπέτειες. Η δουλειά ήταν το πρωτεύον για όσα πετύχαμε».

«Το δεύτερο στοιχείο ήταν το πιστέψαμε και όταν ήρθαμε στην Λαμία, μεταφέραμε αυτή την πίστη. Η Λαμία είναι μια υγιέστατη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και καλή διοίκηση. Είχαμε πει ότι ακόμα και μέσω του μπαράζ αν χρειαζόταν, θα κερδίζαμε την παραμονή μας».

«Νιώθω καλά στην Λαμία και όταν υπάρχει η προοπτική να συνεχίσεις ό,τι άρχισες, δεν κάνεις άλλες σκέψεις. Με έχει αγκαλιάσει όλος ο νομός και σε καθημερινή βάση. Είναι ωραίο να δουλεύεις με αυτούς που σε αγαπάνε».