ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Γκολάρες στο Ηράκλειο (highlights)

ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο 2-2 στο Ηράκλειο στο ματς με το οποίο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τα φετινά play out. Σαρδινέρο (17') και Στάρτζεον (79') σκόραραν για τους γηπεδούχους και Βέργος (70'), Ταχάρ (81') για τους φιλοξενούμενους.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Γκολάρες στο Ηράκλειο (highlights)

Για τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό τα πάντα είχαν κριθεί και το παιχνίδι στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" ήταν τυπική διαδικασία. Οι δύο ομάδες, ωστόσο πρόσφεραν ένα χορταστικό ματς, αφού έμειναν στο 2-2 με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, ενώ ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για τα μπαράζ παραμονής στη Super League 1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Κρήτης ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Το συγκρότημα του Νιόπλια είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα τον Κνετ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, ωστόσο στο 17' με ένα υπέροχο γκολ. Ο Βούρος με σαραντάρα μπαλιά βρήκε αριστερά τον Κοροβέση, ο οποίος πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος σέντραρε για τον Σαρδινέρο που στην κίνηση έκανε το σουτ και έγραψε το 1-0. Από το 30' και μετά ο Παναιτωλικός ανέβασε την πίεση του, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκανε πιο αισθητή την παρουσία του, αλλά χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδειξαν να είναι πιο απελευθερωμένες με τον Δέλλα να ζητάει από τους παίκτες του να γίνουν πιο επιθετικοί και να μην αφήνουν τους Κρητικούς να φτιάχνουν με ευκολία παιχνίδι. Το ματς είχε καλό ρυθμό στην επανάληψη με τους Αγρινιώτες να βγαίνουν πιο θαρραλέα στην επίθεση. Στο 70' ο Ντίας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βέργος με τακουνάκι στην κίνηση σκόραρε για το 1-1.

Ο ΟΦΗ δεν είχε σκοπό να αφήσει το ματς και στο 79' ο Στάρτζεον με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κνετ για το 2-1. Οι ποδοσφαιριστές το Δέλλα, ωστόσο δεν ήθελαν να τελειώσουν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και στο 81' ο Ταχάρ ευνοήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή του ΟΦΗ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 2-2.

Μικρογραφία

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2

Γήπεδο: Θόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: 17' Σαρδινέρο, 70' Βέργος, 79' Στάρτζεον, 81' Ταχάρ

Κίτρινες: 34' Μεγιάδο, 61' Αρσούρα

Συνθέσεις

ΟΦΗ (3-5-2): Βάτερμαν - Βούρος (75' Ουές), Διαμαντής (46' Σελίμοβιτς), Γιαννούλης - Μαρινάκης, Νέιρα (65' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Σακόρ, Κοροβέσης -Σαρδινέρο (64' Στάρτζεον), Γιάννου (46' Καστάνιος)

Παναιτωλικός (3-5-2): Κνετ - Μαλής, Εντινγκά, Καρασαλίδης - Ντουάρτε, Ντιας, Αρσούρα (61' Βέργος), Ταχάρ, Ντάλσιο - Μπαρμπόσα (88' Καρέλης), Ματσόλα (61' Μεντόσα).