Παναθηναϊκός: Παίζει ο Μαουρίσιο με Ολυμπιακό, εκτός οι Χατζηγιοβάνης, Διούδης

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο (16/5, 19.30) ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League συμπεριλήφθηκε ο Μαουρίτσιο.

Παναθηναϊκός: Παίζει ο Μαουρίσιο με Ολυμπιακό, εκτός οι Χατζηγιοβάνης, Διούδης

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/5, 19.30) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs της Super League που πλέον ολοκληρώνονται.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν δεδομένα στη σύνθεσή τους τούς Σένκεφελντ, Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη και Νιάς, αντιθέτως ο Μαουρίσιο που ήταν αμφίβολος τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟ πριν από το ματς ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.