Δεν θα κάνει «πρόβα» τελικού στην Λεωφόρο ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να βάλει όλα τα βασικά του όπλα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (16/5, 19.30), προφυλάσσοντάς τα ενόψει τελικού Κυπέλλου με ΠΑΟΚ (22/5).

Δεν θα κάνει «πρόβα» τελικού στην Λεωφόρο ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ

Τελικά δεν θα κάνει «πρόβα τελικού» ο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (16/5, 19.30). Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας φοβηθεί προφανώς και το μάτι του με την θλάση του Παπασταθόπουλου στη φιέστα με τον ΠΑΟΚ, προσανατολίζεται στο να προφυλάξει αρκετά από τα βασικά του «όπλα» και να τα έχει φρέσκα στον τελικό Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ (22/5).

Για παράδειγμα, ποδοσφαιριστές όπως οι Χολέμπας, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας αναμένεται να κάτσουν στον πάγκο. Αν μπορούσε ο Μαρτίνς θα ξεκούραζε και τον Σεμέδο, αλλά λόγω του τραυματισμού του Παπασταθόπουλου είναι αναγκασμένος να τον ξεκινήσει.

Ο Μαρτίνς έχει λοιπόν μία σειρά από λόγους που δεν θέλει με τίποτα να βάλει όλα τα βαριά χαρτιά του στην Λεωφόρο. Μάλιστα, σκοπεύει να προχωρήσει και σε αλλαγή διάταξης από αυτή που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Να αφήσει δηλαδή το 3-4-3 και να πάει στο 4-2-3-1.

Ποιοι διεκδικούν φανέλα βασικού; Ο Λαλά, ο Καλογερόπουλος, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Βρουσάι, ίσως και ο Χασάν. Και παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Φορτούνη και Βαλμπουενά, οι οποίοι για την ώρα δεν προορίζονται για το αρχικό σχήμα στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Περιμένει βέβαια ο Μαρτίνς το ντέρμπι και τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν έως το Σάββατο (22/5), έτσι ώστε να δει αν μπορεί να υπολογίζει σε έναν από τους δύο «μαέστρους» στο τελευταίο ματς της χρονιάς εναντίον του «Δικεφάλου του βορρά». Προς το παρόν τα φαβορί για να πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί στον τελικό είναι οι Μασούρας και Μπρούμα.