Καρλίτος για Ολυμπιακό: «Ένα τέτοιο ματς για μας είναι σαν τελικός»

«Να φύγουμε με μια μικρή ικανοποίηση», η ευχή του Καρλίτος εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30) στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Καρλίτος για Ολυμπιακό: «Ένα τέτοιο ματς για μας είναι σαν τελικός»

Ο Καρλίτος μίλησε στη NOVA για τη σημασία του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και τη θετική ενέργεια που επέστρεψε στην ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Πως βλέπεις το... αιώνιο ντέρμπι; Πιστεύεις στη νίκη;

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αγώνα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Αλλά πέρα από τον βαθμολογικό πίνακα το σημαντικό είναι ότι ένα τέτοιο ματς για μας είναι σαν τελικός. Πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο αγώνα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν».

Η ομάδα είναι έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι;

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων γεγονότων που περάσαμε, έχω δει και έχω καταλάβει ότι σε όλο το περιβάλλον μας επέστρεψε μια πολύ θετική ενέργεια και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και να φύγουμε με μια μικρή ικανοποίηση».

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού;

«Όταν δύο μεγάλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία δεν είναι τόσο καθορισμένα και γι’ αυτό λέμε ότι είναι μεγάλοι αγώνες. Διότι αυτά εξαρτώνται από μια μικρή λεπτομέρεια».

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός;

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ με αξιόλογους παίκτες όπως κι εμείς. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι οποιοσδήποτε παίκτης στις δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να κάνει τη διαφορά».