Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Μπουχαλάκη

Ολυμπιακός και Ανδρέας Μπουχαλάκης τα έχουν βρει σε όλα και το θέμα του συμβολαίου του Έλληνα διεθνούς έχει τελειώσει οριστικά, όπως διαβάσατε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΦΩΣ της 15ης Μαΐου.

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Μπουχαλάκη

Έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 47 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης -περί ου ο λόγος- είναι ένας από τα βασικότερα γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής στη φετινή πορεία που έχει διαγράψει για την κατάκτηση του τίτλου.

Το συμβόλαιο του Κρητικού χαφ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2022 και η διοίκηση των Πειραιωτών μάς έχει δείξει ότι ποτέ δεν αφήνει κανέναν ποδοσφαιριστή παραπονεμένο. Όσοι προσφέρουν αμείβονται και ανταμείβονται. Έτσι και με τον Μπουχαλάκη το θέμα του συμβολαίου του έχει τελειώσει οριστικά.

*Από το σημερινό (15/5) ΦΩΣ διαβάσατε πρώτοι για την οριστική συμφωνία Μπουχαλάκη και Ολυμπιακού*

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι απολαβές του θα αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με τα χρήματα που εισπράττει αυτή τη στιγμή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο «Μπούχα» αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2024. Το τυπικό μέρος αυτή της ιστορίας θα ολοκληρωθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή έχουν «παγώσει» τα πάντα, διότι για την ομάδα του Πειραιά προέχει η κατάκτηση του νταμπλ από τους «ερυθρόλευκους». Το σημαντικό είναι ότι ο Μπουχαλάκης έχει συμφωνήσει, το θέμα του είναι καθαρά τυπικό και αναμένεται να κλείσει σύντομα, προτού φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.