ΑΕΛ: Επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση του 16χρονου Ζησούλη

Η ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι απέκτησε, ως ελεύθερο, από τον Αετό Μακρυχωρίου τον, 16χρονο, μεσοεπιθετικό Κυριάκο Ζησούλη για τρία χρόνια.

ΑΕΛ: Επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση του 16χρονου Ζησούλη

Λίγες μέρες μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ στην Super League 2 o σχεδιασμός για την νέα σεζόν ξεκινήσε.

Κι εκτός από τις μαζικές αποχωρήσεις εννέα ποδοσφαιριστών το πρωί της Παρασκευής (14/5), την ίδια μέρα οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν μία προσθήκη με προοπτική το μέλλον της.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή απ' τον Αετό Μακρυχωρίου τον 16χρονο επιτελικό μέσο, Κυριάκο Ζησούλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο θα επιμηκυνθεί μόλις συμπληρώσει τα 18 του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Αετό Μακρυχωρίου, τον 16χρονο επιτελικό μέσο Κυριάκο Ζησούλη.

Ο παίκτης απεκτήθη κατόπιν υποδείξεως του κ. Κώστα Κατσάρα, ο οποίος είναι και προπονητής του και η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός από το συμφωνηθέν ποσό, παραχώρησε και το ποσοστό του 10% στον Αετό Μακρυχωρίου σε περίπτωση μεταγραφής του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε με τις πιο θερμές ευχαριστίες τον πρόεδρο του Αετού Μακρυχωρίου κ. Κωνσταντίνο Τουρλακόπουλο, που αγνόησε προτάσεις άλλων ΠΑΕ της Super League και παραχώρησε τον παίκτη στην ιστορική ομάδα μας, της οποίας είναι και ένθερμος οπαδός.

Ο παίκτης λόγω της ηλικίας του υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών το οποίο θα επιμηκυνθεί μόλις συμπληρώσει τα 18 του».