Παναθηναϊκός: Χειρουργείο και ένα μήνα εκτός ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλό του και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Άγνωστο εάν θα είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Χειρουργείο και ένα μήνα εκτός ο Σένκεφελντ

Σοβαρό πρόβλημα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Συγκεκριμένα την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει άμεσα ο παίκτης προκειμένου να απαλλαγεί από το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα!

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του πριν ακόμα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αυτός ήταν ο λόγος που σε αρκετές προπονήσεις της ομάδας έκανε πιο συντηρητικό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η επιβάρυνση του από τους αγώνες του προκαλεί πρήξιμο και έντονες ενοχλήσεις και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το πρόβλημα αυτό την παρούσα χρονική στιγμή από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν.

Η αρχική απόφαση ήταν αυτό να γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ, αλλά από τη στιγμή που είναι νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα υποβληθεί σε επέμβαση γρηγορότερα.

Κατά την επέμβαση θα γίνει η αξιολόγηση του προβλήματος και μετά θα πρέπει να ακολουθήσει ο παίκτης ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να απαλλαγεί πλήρως από τον τραυματισμό.

Αυτό σημαίνει πως δεν έχει ακόμα οριστεί επακριβώς εάν θα είναι κανονικά παρών στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.