Ατζέντης Μαρτίνς: «Τίποτα επίσημο για τη Σπαρτάκ»

Ο ατζέντης του Πέδρο Μαρτίνς, Σάντσο Φρέιτας μίλησε για το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ατζέντης Μαρτίνς: «Τίποτα επίσημο για τη Σπαρτάκ»

Δεν είναι και λίγα αυτά που έχει με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Δικαιολογημένα έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών συλλόγων του εξωτερικού. Είτε από την Ευρώπη, είτε εκτός αυτής για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πολλοί οι σύλλογοι που ασχολούνται μαζί του.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Premier League και πριν λίγες ημέρες το "ΦΩΣ" σας αποκάλυψε ότι είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Γουλβς. Με τον Πορτογάλο προπονητή, ωστόσο φαίνεται πως ασχολείται και η Σπαρτάκ Μόσχας. Πέρσι ήταν η Λοκομοτίβ από τη Ρωσία τώρα είναι η Σπαρτάκ που μοιάζει να έχει στη λίστα της τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Η ομάδα της Μόσχας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και το όνομα του Μαρτίνς… έπεσε στον ρωσικό Τύπο. Ο ατζέντης του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Σάντσο Φρέιτας μίλησε στα Μέσα της Ρωσίας για το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ. «Μας έχουν προσεγγίσει αρκετοί agents για τη Σπαρτάκ Μόσχας, όμως δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο από την ομάδα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 50χρονος κόουτς δεν το έχει κρύψει ότι προτεραιότητα του είναι ο Ολυμπιακός και αν έφευγε από την ομάδα του Πειραιά θα το έκανε μόνο για την Premier League. Είναι μία προοπτική που τον ενδιαφέρει.